
BARTOLINI LIFE Makaron BALANCE z pestkami dyni 250 g
Makaron BALANCE to połączenie pszennego makaronu i cynku pochodzącego z roślinnych dodatków: mąki z ciecierzycy oraz mąki z pestek dyni.
Zawarty w nim cynk pomaga w utrzymaniu prawidłowej równowagi kwasowo-zasadowej oraz w utrzymaniu prawidłowych funkcji poznawczych. Podstawę stanowi semolina, mąka z pszenicy durum, co pozwala na zachowanie przyjemnego smaku zbliżonego do pszennych makaronów. Tym samym znajdzie on szerokie zastosowanie kulinarne jako funkcjonalny zamiennik klasycznego makaronu.

Chusteczki nawilżane Kindii Natural Balance 60 szt
- miękkie i delikatne chusteczki dla niemowląt i dzieci dedykowane do skóry wrażliwej i normalnej
- zawierają ekstrakt z aloesu, znany z właściwości nawilżających i regenerujących oraz allantoinę, która łagodzi podrażnioną skórę
- przebadane dermatologicznie
- neutralne pH
- nie zawierają alkoholu

Coconaut Woda Kokosowa z Sokiem Arbuzowym 12x320ml
Kultowa woda kokosowa i soczysty arbuz! Orzeźwienie, nawodnienie i smak nie z tej ziemi.
- Podwójna dawka nawodnienia dzięki połączeniu wody kokosowej Coconaut i soku z arbuza.
- Naturalny izotonik z mocą orzeźwienia.
- Zdrowa alternatywna dla słodzonych napojów.
- Wybierana przez osoby poszukujące nowych doznań smakowych i świadomych rodziców.
- Idealny składnik odżywczych koktajli i smooties.

Crunchies żytnio-owsiane kakaowe BIO 450 g MILZU
Milzu płatki zbożowe BIO CRUNCHIES z kakao są wykonane z pełnoziarnistej mąki żytniej z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej – bogatej w błonnik i beta-glukany, działające w korzystny sposób na mikroflorę jelitową. Błonnik pokarmowy wiąże nadmiary cholesterolu co przyczynia się do zmniejszania jego stężenia we krwi. Dodatkowo płatki zawierają witaminy z grupy B (B1, B2, B5, B6), które odpowiadają za regulacje przemian metabolicznych, uwalniane energii oraz regulowanie funkcjonowania układu nerwowego. Wysoka zawartość żelaza, fosforu, cynku i magnezu uzupełnia jadłospis w niezbędne minerały. Ponadto płatki zawierają w swoim składzie kakao, które jest źródłem wapnia, chromu, miedzi, magnezu, cynku oraz polifenoli. Wysoka zawartość wyżej wymienionych związków odpowiada za działanie przeciwzapalne i przeciwutleniające.